14 maj 2022.  Tradita e blegtorisë në Kosovë-Barinjtë e 1500 deleve  e cila është e lashtë dhe si e tillë, në disa familje është bartur deri në ditët e sotme. Njëra nga to është edhe kjo familje nga Komorani, e cila aktualisht ka në pronësi 1500 dele.

PLAYLIST: https://www.youtube.com/playlist?list…

Tradita e blegtorisë në Kosovë-Barinjtë e 1500 deleve, Youtube reportage

Created by© Ajetë Shaban Beqiraj