Posts tagged Zahide Gjonaj

Atësia e dyshimtë dhe kërkesat për ADN

31 mars 2010, Dojce Vele. Kërkesat për vërtetim apo kundërshtim të atësisë në Kosovë janë gjithnjë e më në rritje.  Vonesa e analizave zvarrit me vite lëndët nëpër gjykata, ndërkohë që shumë prindër detyrohen t´ua mësynë klinikave dhe laboratorëve në shtetet e rajonit, marrëveshjet me të cilë i kushtojnë miliona buxhetit të Kosovës. Një barakë llamarine me një korridor të ngushtë dhe një kupe, që shërben si dhomë fjetjeje dhe kuzhinë njëkohësisht është vendbanimi i një nëne, e cila që në muajt e parë të shtatzanisë mbeti e vetme në… Read More