Posts tagged Vizita ne Decan

Frymë e re brënda Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë?

  Manastiri i Decanit 11 korrik 2011, Dojce Vele, Me ndërrimin e strukturave brënda Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë, kjo bashkësi fetare duket se po hap një faqe të re në marrëdhëniet me institucionet e Kosovës dhe shoqërinë në të cilën jeton. U deshën 12-të vjet që Kisha Ortodokse Serbe në Kosovë të jap sinjalin e parë të hapjes ndaj institucioneve të Kosovës për hir të një të ardhmeje më të mirë për të gjithë. Këtë faqe të re e hapi vizita e parë zyrtare e peshkopit të ri të Rashkes… Read More