Posts tagged Varferi ne Kosove

Fytyrat e varferise ne Kosove

16 mars 2011, Dojce Vele & Radio Kosova. Në Kosovë, ekonomia e dobët dhe papunësia e lartë po e thellojnë varferinë, ndërsa rritja e vazhdueshme e cmimeve të konsumit po bwhet e papërballueshme për kosovarët, 13 per qind prej të cilëve jetojnë në varfëri të skajshme.  Serish pranverë në Kosovë. Edhe një pranverë, e cila për popullin nuk sjell tjetër vec shpresës së përvitshme për ndryshime. Se, në shtetin e ri e të pasur me trashëgimi natyrore dhe kulturore, afro gjysma e qytetarëve jetojnë në varfëri. E ata kishin një… Read More