Posts tagged Turneu i Futbollit

Ambasada Gjermane organizon Turneun e Futbollit në Prishtinë

18 qershor 2011, Dojce Vele. Ne Stadiumin e Prishtinës per trofeun e Turneut te i IV-të Ndërkombëtar te Futbollit po ndeshen 16 ekipe të institucioneve të Kosovës, organizatave ndërkombtare si dhe të ambasadave që veprojnë në Kosovë. Një pllakatë e madhe me legjendën e futbollit gjerman, Franz Bekenbauer në stadiumin e Prishtinës është imazhi para të cilit ambasadori gjerman Hans Dieter Steinbach, bëri hapjen e Turneut të 4 Ndërkombtar të Futbollit, organizuar nga amabasada gjermane në Kosovë. Steinbach(majtas)me ekipet pjesemarrese „Organizimi i një turneu të tillë tashmë është bërë traditë dhe… Read More