Posts tagged Tregtia

Kosova ka rrugë të gjatë para integrimeve tregtare

Vera e Kosoves “Stone Castle” ne tregun e BE-se 15 qershor 2012, Dojce Vele, Kosova ende nuk ka të nënshkruar asnjë marrëveshje të tregtisë së lirë me Bashkimin Evropian. Paralajmërimi i fillimit të negociatave rreth Marrëveshjes për Tregti të Lirë, premton një faqe të re bashkëpunimi me BE-në. Përderisa,themelimi i Odës Ekonomike Kosovaro-Gjermane, pritet t´i kontribuojë integrimit më të gjërë të ekonomisë dhe bizneseve të Kosovës në BE. CEO (Congress & Event organization) është organizate ndërkombtare e cila krahas shërbimeve konsulente në hulumtimin e tregut, në fushën e investimeve, marketingut… Read More