Posts tagged Tradita blegtorale

Tradita e blegtorisë në Kosovë-Barinjtë e 1500 deleve

14 maj 2022.  Tradita e blegtorisë në Kosovë-Barinjtë e 1500 deleve  e cila është e lashtë dhe si e tillë, në disa familje është bartur deri në ditët e sotme. Njëra nga to është edhe kjo familje nga Komorani, e cila aktualisht ka në pronësi 1500 dele. PLAYLIST: https://www.youtube.com/playlist?list… Tradita e blegtorisë në Kosovë-Barinjtë e 1500 deleve, Youtube reportage Created by© Ajetë Shaban Beqiraj