Posts tagged Te bashkuar per autizmin

Dy OJQ nga Kosova fitojnë Çmimin për Integrim Social 2011

  “SOS Kopshti”per femijet shtepi dhe familje 14 korrik 2011, Dojce Vele, Organizatat kosovare “SOS Fshati Ndërkombtar I Fëmijëve” dhe “Të bashkuar për autizëm”, nga Fondacioni austriak Erste janë shpërblyer me Cmimin për Integrim Social 2011. Natyra e vecante e projekteve te tyre triumfoi ne mesin qindra organizatave garuese nga 12  shtete te Evropes Juglindore.   Cene Krasniqi, 49 vjec nga Peja me banim në Prishtinë, është baba I binjakëve 6 vjec e gjysmë, njeri prej te cileve me t´iu afruar moshës tri vjecare filloi të shfaqte shenja të pazakonshme. “Rreth moshës… Read More