Posts tagged Takim ne 40 vjetori

Gjimnazistet e parë deçanas kremtojnë 40 vjetorin e diplomimit

ll 28 maj 2011, Radio Kosova. Gjenerata e pare e gjimnazit “Vëllezërit Frashëri” në Deçan, ka diplomuar ne vitin 1971. Te regjistruar ne vitin e pare 165, per shkak te rrethanave te kohes vetem 84 prej tyre diplomuan. 40 vjet pas, te gjithë jane te suksesshem ne lemite e tyre, duke nderuar kshtu profesoret e vet dhe vatren e tyre te diturise. Ndersa ata qe s´jane me, pas vetes lane gjurme te pashlyeshme per ne dhe brezat qe do te vine… Salla e një objekti hotelier ne Decan, ishte piketakimi… Read More