Posts tagged t Presidenti Fatmir Sejdiu

MKRS rikthen Kullen e Ali Deme Gecit ne origjinalitetin shekullor

  25 janar 2008, Radio Kosova, “Kullat si kjo e Gecajve iu kane rezistuar pushteteve te ndryshme. Ato ishin fortifikate qendrese neper shekuj dhe mesazh per gjeneratat e do te vine. Ishin shtylla te forta mbi te cilat u ndertua historia e vertet e Kosoves e fituar me gjak e sakrifica”, ka thene presidenti i Republikes se Kosoves Fatmir Sejdiu, ne ceremonine e perurimit te Kulles se Ali Deme Gecit, renovimi i se ciles u mudnesua nga Ministria per Kulture Rini dhe Sport.   Kulla e Ali Deme Gecit ne… Read More