Posts tagged Shtigjet e ecjes hapin kufij

“Rrugëtimi i gjatë për paqe”

Fatos Lajci, regjisor dhe ambientalist 9 dhjetor 2005, Dojçe Vele, Këtë javë në kinemanë ABC në Prishtinë u shfaq premiera e filmit dokumentar “Rrugëtimi i gjatë për paqe” në regji të Fatos Lajçit. Dokumentari i mbështetur nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sporteve dhe Zyra e Vullnetarëve të Kombeve të Bashkuara, në Prishtinë, është promovues i idesë së krijimit të Parkut ndërkufitar të Paqes në Ballkan, mes vendeve fqinje, Kosovës, Malit të Zi e Shqipërisë. Projekti ballkanik për “Parkun e Paqes” ka për qëllim mbrojtjen e mjedisit, stimulimin e punësimit… Read More