Posts tagged Ruairi O’Connel

Britania dhe Austria me vizion te njejte per Kosoven

24 nentor 2006, Radio Kosova.Shefi I zyres austriake si dhe dhe zevendesshefi I zyres britanike , sot vizituan komunen e Decanit dhe manastirin, duke kujtuar se Kosova po futet ne nje faze te rendesishme.  Meqense Komuna e Decanit dhe Manastiri I Decanit jane te pandashme, ishte kenaqesi per ne qe me kete rast te vizitojme te dyja-tha me kete rast shefi I zyres austriake, ne Prishtine, Bernd Alexander Bayerl, duke shprehur deshiren qe se shpejti ne kete manastir te perbashket ta festojne me shqiptaret,bashkerisht. “Eshte nje vizite me shume miqsore… Read More