Posts tagged Reshat Arbana

RESHAT ARBANA: “Të bësh një rol don të thotë të dalësh nga vetja”

Qershor 2004.Reshat Arbana është njëri ndër aktorët më të shquar të kinematografisë shqiptare. Galeria e protreteve të tij është e pasur dhe e larmishme. Me fuqinë e shprehjes, mesazhet qytetare dhe pasionin në intepretim gjithmonë mbeti i dashur për popullin dhe i duartrokitur nga spektatori. Interpretoi rreth 60 role në film, si në: “Komesari i Dritës”, “Nëntori i dytë”, “Fundi i një hakmarrjeje”, “Kush vdes në këmbë”, “Hije që mbeten pas”, “Kur hapen dyert e jetës” etj. dhe rreth 35 të tjera në teatër. Gjithnjë i pranuar dhe i pëlqyer… Read More