Posts tagged Ramiz Bajramaj

Handikos:”Një ambient i përshtatshëm-Shoqëri për të gjithë”

30 prill 2010, Dojce Vele. Sipas OBSH-së, në Kosovë jane rreth 200, 000 persona me aftësi të kufizuar, gjendja e te cileve eshte shume larg pozites qe ju garanton Konventa Nderkombtare per te Drejtat e Njeriut. Me qëllim të vetëdijësimit të shoqërisë mbi gjendjen reale te ketyre personave projekti “Një ambient i përshtatshëm- Shoqëri për të gjithë”organizuar nga Handikos dhe mbështetur nga Komisioni Evropian, po shtrihet ne 30 komuna të Kosovës.   Ramiz Bajramaj, 41 vjeç nga Gllogjani i Decanit, qysh i vogëwl si pasojë e paralizës së fwmijëve ka… Read More