Posts tagged Prone e uzurpuar

Gryka e Deçanit, nga qendra turistike në zonë të vdekur

24 maj 2011, Radio Kosova. Kompleksi  hotelier turistik „Iliria“, me aplikimin e masave te dhunshme ne Kosove me 1991, pushoi funskionimin e tij normal. Pas luftes, me politizimin e problemit dhe shpalljen e Zones se Vecante te Manastirit te Decanit, zhvillimi ekonomik ne kete zone u hendikepua per kohe te pacaktuar. Kjo ndodhi edhe me Kompleksin Turisitik “Iliria”, i cili se bashku me 25 vilat ne kuader te vet kishte afro 200 shtreter kapacitete pranimi priste e percillte mbi 10 mije vizitore brenda vitit. Gryka e Decanit eshte gjelberuar nga behari serish dhe… Read More