Posts tagged Pasjak I Gjilanit

Pak shance pune në Kosovë

Komuna e Gjilanit Papunësi në Kosovë 12 qershor 2009, Dojçe Velle. Në Kosovë, ekonomia e shkatërruar nga lufta dhe privatizimi i ndërmarrjeve, kanë ndikuar në rritjen e papunësisë. Në Gjilan, njëra ndër shtatë qendrat rajonale të Kosovës perqindja e papunësisë në mbi 50 per qind Sot, ditë e vranët me të reshura shiu. Por, kjo s’është pengesë të ecim kah komuna e Gjilanit,  për të parë nga afër si jetohet atje. Rrugët janë të lagura. Natyra e zymtë. Një zymtësi, jo fort larg fytyrave të njerëzve, të cilët megjithëse dhanë shumë… Read More