Posts tagged Parku i paqes ne Ballkan

Projekte rajonale per zhvillimin e turizmit

Shtepiza per vizitoret ne Rugove 28 qershor 2011, Dojce Vele, Kosova, me diversitetin e saj kulturor dhe natyror ka potencial te mjaftueshem per zhvillimin e turizmit. Ndersa, zona e trekendeshit kufitar Kosove-Mal i Zi Shqiperi po behet gjithnje e me atraktive per projekte te perbashketa nga te tria qeverite por edhe nga donatore te huaj. Projekti “Majat e Ballkanit” eshte njeri prej ketyre projeketve i cili financohet nga GIZ gjermane(Organizata per Bashkepunim Nderkombtar. Vendin e njohur si„Maja e Husës“ në fshatin Shkrel të Rugovës vetëm gjysmë kilometri e ndan nga kufiri me… Read More