Posts tagged Pajazit Jashari

Serbet e punësuara në dyqan të pronarit shqiptar

14 prill 2010, Dojce Vele, Në një kohë kur papunësia prej 47% është preokupimi kryesor i kosovarëve, gjashtë serbe nga Uglari i Fushë Kosovës e kanë zgjidhur këtë problem. Ato tashmë punojnë në një dyqan me pronar shqiptar në qendër të Prishtinës. Gjashtë serbe nga fshati Uglar i Fushë Kosovës, që nga 19 maji i vitit të kaluar kanë gjetur burimin e ekzistencës në një dyqan garderobe në qendër të Prishtinës, pronari i së cilës është shqiptar. Marina Kitic, 22 vjeçare, e martuar dhe nënë e një vajze, rrëfen historinë e… Read More