Posts tagged Organizata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombtar

Të rinjtë e Kosovës bëhen me Qendra Rinore

22 mars 2011, Dojce Vele, Me qëllim të fuqizimit të rolit të rinisë në jetën shoqërore dhe në proceset vendimmarrëse, në Kosovë janë hapur 16-të Qendra Rinore. Projekti është pjesë e Strategjisë dhe Planit të Veprimit për Rini 2010-2012 I cili është mbështetur edhe nga Organizata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombtar. Arianit Cacaj dhe moshatarët e tij i janë gëzuar shumë hapjes së Qendrës Rinore ne Decan, në të cilen loja e ping-pongut është më e pakta që mund të gjejnë brënda saj. “Kjo don të thotë shumë për ne, se… Read More