Posts tagged Nushe Zogaj

Pozita e Gruas në Kosovë

8 mars 2009, Dojce Vele & Radio Kosova, Pozita e femrës në Kosovë, në të kaluarën, ishte e ulët,  gati fyese dhe denigruese jo vetëm në shoqeri por edhe në familje. E konsideruar jo vetëm si krijesë e rendit të dytë, por si qenie e cila pothuajse nuk puqej askund me gjininë tjetër, ajo në vazhdimësi duhej t´i nënshtrohej fatit që i diktohej nga të tjerët. Pozita e femrës në Kosovë, në të kaluarën, ishte e ulët,  gati fyese dhe denigruese jo vetëm në shoqeri por edhe në familje. E… Read More