Posts tagged Nushe Logjaj

Foshnjat e braktisura presin adoptimin

3 shkurt 2010, Dojce Vele, Sipas Ministrisë për Punë dhe Mirëqenje Sociale të Kosovës, brënda vitit në Kosovë braktisën rreth 60 foshnja. Nga ana tjetër, numri I kërkesave për adoptim është në rritje dhe familjet adoptuese ankohen për pritje të gjata. Gjatë dhjetëvjecarit të fundit në Kosovë jane bërë vetëm dhjetë adoptime ndërkombtare.  Drita nga Prishtina, lindjen e parë e ka djalë. Por jo të gjitha kanë fatin e kësaj foshnjeje njëditeshe, së cilës të qarat do t´ia pushojë gjiri i së ëmës.„Vajza mirë,djali mirë.Është nipi i parë. Jemi gëzu… Read More