Posts tagged Narkomania ne Kosove

Narkomania në Kosovë në rritje

21 janar 2010, Dojçe Vele. Narkomania në Kosovë është në rritje.Përdorues të drogave janë të të gjitha grupmoshat.Mirëpo, asnjë institucion nuk ka të dhëna të sakta për përdoruesit e drogës e as për sasinë e konsumimit të drogës në Kosovë. „Heroinën e kam përdor dhjetë vjet. Kam fillu me cigare, prej cigares në hundë, në folje e kështu me radhë deri n´spritz. Kam qënë n´Zvicër dhe jam kthy kur krisi lufta n´Kosovë. Pas luftës një shok imi e mbështolli një cigare dhe ma ofroi pak. Të nesërmen poashtu…E kshtu kaluan… Read More