Posts tagged Naime Sherifi

Heshtja e viktimave të incestit favorizon përdhunuesit

18 janar 2011, Dojçe Vele.Gjatë tri viteve të fundit në Policinë e Kosovës janë raportuar katër raste të incestit. Por, shifra besohet të jetë shumë më e madhe. Ndërsa izolimi i fenomenit, pengon ndëshkimin e kryesve të veprës dhe trajtimin e viktimës. Sipas të dhënave në Policinë e Kosovës brëndra tri viteve të fundit janë raportuar 4 raste të incestit. Njëri ndër ta është rasti të cilin kjo grua e sjell për  Dojçe Vele-n në kushte anonimiteti: “Jo, çika nuk ka desht, por tezaku i vet e ka rrejt: “M´ka… Read More