Posts tagged Mehmet Hykosmoni

Nje jete pune per 40 euro pension…

16 nentor 2006, Radio Kosova. Kuvendi I Organizates se Penisonisteve dhe Invalideve te Punes  te komunes se Decanit, me 1350 anetar, sot aprovoi statutin e ri te pensionisteve. Ata me kete rast shprehen edhe shqetesimet rreth statusit te pazgjidhur ende si pensioniste kontributdhenes.    Te pakenaqur me trajtimin qe iu behet si dhe me kerkesen qe njehere e pergjithemone te dallohen si kategori kontributdhenese  nga pensionet e pleqerise, anetaret e Organizates se Pensionisteve dhe Invalideve te Punes te komunes se Decanit, ne mbledhjen e sotme te kuvendit te shoqates qe… Read More