Posts tagged MBPZHR

Rimëkëmbje e bujqësisë me fondet e Bashkimit Evropian

16 korrik 2010, Dojce Vele. Me qëllim të përmirësimit të standardeve ne industrinë e përpunimit të qumështit, mishit, pemëve dhe perimeve si dhe për të përforcuar aftësitë konkurruese dhe për të shtuar besimin e konsumatorëve në prodhimet vendore, Komisioni Evropian i ka dhuruar Kosoves 5,5 milionë euro grante per sektorin e bujqësisë. Edhe, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural synon të intensifikojë stimulimin e këtij sektori  Komisioni Evropian i ka akorduar Kosovës 5 milionë euro grante për sektorin e bujqësisë. Edhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural synon të… Read More