Posts tagged Lypës në rrugë

Durrësi i varfër dhe i pasur

15 shtator 2007, Dojçe Welle. Durrësi, ndër qytetet  më të lashta pellazgo-ilire dhe ndër vendbanimet e para historike, tashmë është ndër qytetet me tërheqëse dhe më të frekuentuarat nga vizitorë nga rajoni dhe bota. Por, bukuria e tij antike dhe bregdeti joshës nuk zbusin vështirësitë e disa qytetarëve, mbijetesa e të cilëve varet nga bujaria apo lëmosha e kalimtarëve. Natë shtatori në Durrës. Rrugët vlojnë nga vizitorë të ardhur nga anë e anës për të shijuar bukuritë e jashtëzakonshme të këtij qyteti antik. Zbritja e çmimeve në dyqane tregon fundin e sezonit…. Read More