Posts tagged Kisha Shen Katarina ne Peje

Falja e parë e gjakmarrjes në Kosovën e pasluftës

18 mars 2006, Dojçe Vele, Familja Kastrati dhe Markaj ishin nismetare te aksionit per faljen e gjaqeve ne Kosoven e pasluftes, kur ne tubimin e dites se shtune ne Peje, ku ishin prezent kryetarit te Parlamentit te Kosoves Kole Berisha, deputetet e Parlamentit te Kosoves Xhavit Haliti dhe Gazmend Muhagjiri, keshilltari I presidentit te Kosoves, te Rame Manajt si dhe te shume qytetareve te tjere ,u shtri dora e pajtimit. Gjakmarrje? A eshte e mundur kjo, sot, kur demokracia na pershendet? E pabesueshme per shumekend. Por e vertet per ata… Read More