Posts tagged Kirsten Joppe OSBE

Lypës të vegjël ka në çdo qendër të Kosovës

15 janar 2010, Dojce Vele & Radio Kosova, Policia e Kosovës e mbështetur nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë ka lancuar projektin “Të Drejtat e Fëmijëve-Largimi i lëmoshëkërkuesve” i cili po implementohet anembanë Kosovës. Projekti ka për qëllim mbrojtjen e fëmijëve që shtyhen nga prinderit apo persona të tjerë që të kërkojnë lemoshë,, rehabilitimin dhe integrimin e tyre në shoqëri.    Alma 2 vjeçare, s´ka shumë kohë që ka mësuar të ecë. Ajo sapo ka filluar të belbëzojë edhe fjalët e para. Por, që tani ajo është e… Read More