Posts tagged Jorgen Hvidemose

“Open fun Futboll School”vend argëtimi për fëmijët e të gjitha komuniteteve

11 gusht 2006, Dojçe Vele, Projekti “Open fun Futboll School”, I financuar nga Organizata Joqeveritare daneze “Acrose Culture”, është implementuar në gjashtë shkolla të Kosovës dhe është projekti I parë, ku janë të përfshirë fmiëjët e të gjitha komuniteteve që jetojnë në Kosovë.  Organizata joqeveritare “Across Kulture” e cila operon me fondet e qeverisë daneze, suedeze dhe të asaj norvegjeze, me qendër në Kopenhagen, është e mbështetur nga UEFA dhe në dhjetë vitet e fundit organizon Shkolla futbolli nëpër rajonet postkonfliktuoze të Ballkanit. Ajo ka zyrat në Shkup, në Beograd,… Read More