Posts tagged Jeta & Rrita

Familly moments-Dallas/Texas 2019

Dallas/Texas me tezen Sevdije Rexhahmetaj, bashkëshortin e saj Malë Plava si dhe të dy vajzat binjake, Jetën dhe Rritën :). E bekuar t’i kisha pranë si mbështetjen më të sinqertë. Video by © Ajetë Shaban Beqiraj