Posts tagged Isniq

Stiven Shuk në bashkëbisedim me qytetarët e Kosovës

22 qershor 2007, Dojçe Vele-Vëvendëskryeadministratori i Kosovës, Stiven Shuk, në bashkëbisedim me qytetarët e Kosovës i porositi “edhe për pak durim dhe shumë besim në miqtë e tyre  deri në gjetjen e një zgjidhjeje për Kosovën“. Është herë e parë që zëvendëskryeadministratori Stiven Shuk, ka ardhur në Kullën e Osdautajve, njëra ndër të 63 kullat e Komunës së Deçanit. Prandaj, përkrah mikpritjes së ngrohtë, ai nga krerët e fshatit që në fillim njoftohet me historikun e Isniqit dhe me trashëgiminë kulturore të kësaj treve, në këtë kullë-muze. Në odën eburrave,… Read More