Posts tagged Incidente

Incidentet në veri të Mitrovicës pengojnë përpjekjet për normalizimin e jetës

Hyrja te Ura e Ibrit ne veri te Mitrovices 25 shkurt 2013, Dojçe Vele, Vetëm në tri javët e fundit në veri të Mitrovicës kanë ndodhur 22 shpërthime. Më problematike është pjesa e banuar me popullatë të përzier. E përditshmja për Ahmet Prishtinën, shqiptar që banon në Lagjen e Boshnjakëve në pjesën veriore të Mitrovicës, është plot tension e pasiguri. Megjithatë ai është i detyruar të jetojë në rrethana të tilla, sepse këtu ka shtëpinë e tij: “Jetojmë në një situatë e rëndë me një pasiguri të madhe. Granata dhe… Read More