Posts tagged Hamdija Serjan

Kufiri Kosovë-Shqipëri me patrulla të përbashkëta

12 maj 2007, Dojçe Vele. Patrollat e përbashkëta të Shërbimit Policor të Kosovës, të policisë së UNMIK-ut, të trupave të KFOR-it dhe të njësiteve kufitare të Kukësit, prej tash do të patrullojnë bashkërisht në të dyja anët e kufirit Kosovë-Shqipëri. Rajoni kufitar Jug shtrihet në një gjatësi prej 360 kilometrash, në trekëndëshin Serbi-Mal I Zi- Kosovë deri në Restelicë, në kufi me Shqipërinë. Banorët e fshatrave fqinje nga Republika e Shqipërisë në Krushe dalin me kuaj, meqë qarkullimi I automjeteve është i ndaluar. Në periudhën e dimrit, në anën e… Read More