Posts tagged FAO

Në Raushiq u mbajt”Panairi Rajonal i Blegtorise 2011″

Në Kosovë kultivohen raca të ndryshme 15 maj 2011, Radio Kosova & Blue Sky. Nen patronatin e komuens se Decanit, ne bashkepunim me Ministrise per Bujqesi, Pylltari dhe Zhvillim Rural dhe me mebshtetjen e Organizates Boterore per Ushqim dhe Bujqesi(FAO), sot ne Raushiq te Pejes u mbajt Panairi i Dyte Rajonal i Blegtorise, ne te cilin u shpallen fermeret fitues te racave me cilesore te lopeve, meshqerrave, demave dhe dhenve. Ahmet Zukaj nga Belegu i Decanit ta zgjedhur njeren nder meshqerrat me te bukura te fermes se tij, per ta… Read More