Posts tagged Familja Memijaj

Lufta imponoi zhvendosjen e familjeve nga Shqipëria në Kosovë

20 nentor 2009, Dojce Vele & Radio Kosova, Në periudhën janar-shtator të këtij viti, në Drejtorinë për Migrim dhe të Huaj në kuadër të Policisë Kufitare te Kosoves, për leje qëndrimi kanë aplikuar 224 shtetas të Shqipërisë. Ministria për Punë dhe Mirëqenje Sociale e Kosovës ende nuk ka një evidence se sa prej këtyre qytetarëve janë në marrëdhënje pune. Njërz ndër familjet e shpërngulura në Republikën e Kosovës është edhe familja tropojane Memijaj, e cila tash dhjetë vjet është shërngulur në një fshat të Decanit. Në Tropojë, afro dhjetë kilometra… Read More