Posts tagged Don Shan Zefi

Në Kosovë kremtohen Pashkët në katedralen e re

25 prill 2011, Dojce Vele. Pashkët sivjet po kremtohen në katedralen e re “Nëna Terezë”, e cila po ndertohet nga kontributi i besimtareve, pa dallim vendi as besimi. Festa e pashkëve në Kosovë po përcillet me mesazhe paqeje dhe dëshirë për një të ardhme më të mirë për të gjithë.  Simbolikë e ngadhnjimit të Krishtit mbi vdekjen dhe e dritës mbi errësirën ishte ndezja e zjarrit dhe e qiriut të Pashkëve në hyrje të katedrales së re „Nena Terezë“ në Prishtinë, në të cilën u kremtua për herë të parë…. Read More