Posts tagged dekada

DW në shqip kremton ditëlindjen e 20-të

9 tetor 2012, Dojce Vele,Në Bibliotekën Kombtare Universitare në Prishtinë u shenua 20 vjetori i programit shqip te Dojce Vele-s. Dojce Vele gjatë trazirave të viteve  ´90-te ishte dritarja e vetme informative për shqiptarët e Kosovës, ndërsa sot vazhdon te jetë një burim i besueshëm  për auditorin e gjërë. 20 vjet më parë, kur i mbarë kontienenti ishte përfshirë nga erwrat e vrullshme të ndryshmeve të mëdha dhe përmbysjeve të sistemeve politiko shoqëroe dhe në një decade kur revolucioni I teknologjisë së infromacionit kishte përfshire mbarë botën, “Dojce Vele“ filloi… Read More