Posts tagged Cyme Mahmutaj

Dita ndërkombëtare kundër dhunës ndaj gruas

24 nëntor 2006, Dojçe Vele, Organizatat joqeveritare, në Pejë kane vendosour të nisin një fushatë trejavore kundër dhunës ndaj gruas, deri në dhjetëvjetorin e Ditës Ndërkombtare për të Drejtat e Njeriut. Fushatën për eliminimin e dhunës ndaj gruas, Rajoni i Pejës e filloi me një tryezë të rrumbullakët, të cilën e organizoi zyra për Çështje Gjinore dhe Mundësi të Barabarta e përkrahur nga rrjeti i gruas ‘JETA’ në Pejë: Sebahate Qarkadiu, zyrtare e lartë për çështje gjinore dhe mundësi të barabarta prane Kuvendit Komunal të Pejës shpjegon: “Qëllimi është që… Read More