Posts tagged Christof Deisenberger

Ambasada Gjermane organizon Turneun e Futbollit në Prishtinë

18 qershor 2011, Dojce Vele. Ne Stadiumin e Prishtinës per trofeun e Turneut te i IV-të Ndërkombëtar te Futbollit po ndeshen 16 ekipe të institucioneve të Kosovës, organizatave ndërkombtare si dhe të ambasadave që veprojnë në Kosovë. Një pllakatë e madhe me legjendën e futbollit gjerman, Franz Bekenbauer në stadiumin e Prishtinës është imazhi para të cilit ambasadori gjerman Hans Dieter Steinbach, bëri hapjen e Turneut të 4 Ndërkombtar të Futbollit, organizuar nga amabasada gjermane në Kosovë. Steinbach(majtas)me ekipet pjesemarrese „Organizimi i një turneu të tillë tashmë është bërë traditë dhe… Read More

“Vëllezërit Grim” në Prishtinë

30 shtator 2009, Dojce Vele, Në kuadër të Javëve Gjermane në Kosovë, organizuar nga Ambasada Gjermane ku për katër javë publikut të gjërë po I prenzatohen rryma të ndryshme nga kultura gjermane, të martën në qendër të Prishtinës është mbajtur Festivali i Fëmijëve ”Përrallat e Vëllezërve Grim”.    Sheshi “Nëna Tereze” në qendër të Prishtinës, rrethuar me lokalet e stërmbushura, edhe në këtë ditë shtatori plot diell rrahet pandalur nga kalimtarët, të cilët kohë pas kohe ndalojnë në tezgat përanash ku shiten gjëra të ndryshme. Një melodi intepretuar nga një… Read More