Posts tagged Besa Luzha

Nëntë vjet punë e suksesshme e fondacionit “Fridrich Ebert” në Kosovë

  29 shtator 2009, Dojce Vele, Promovimi i një kulture politike demokratike, mbështetja e të rinjve në edukim të mëtutjeshëm si dhe zhvillimi I mirëkuptimit dhe bashkëpunimi në shmangjen e konflikteve, janë disa nga synimet e Fondacionit Gjerman “Friedrich Ebert”, I cili tash nëntë vjet vepron edhe në Kosovë. Ky fondacion, I financuar nga qeveria dhe Landet gjermane, që nga hyrja e tij në Kosovë ka mundësuar realizimin e afro 300 projekteve në fusha të ndryshme   „Roli i Deputetit Përballe Elektoratit dhe Qytetarit“, është vetëm njëri ndër debatet e… Read More