Posts tagged Anton

Memoriali i Betejes se Koshares,pasqyre e rrugetimit drejt lirise

Agim Ramadani, Anton Cuni dhe Sali Qekaj(foto e terhequr nga “1,000000 shqiptar ne bote”) 11 qershor 2012, Radio Kosova, Pas 13 vitesh te perfundimtit e luftes ne Kosove, ka filluar ndertimi i “Kompleksit Memorial i Betejes se Koshares”, ne te cilen rane 114 deshmore me ne krye Heronjte e Kosoves, Sali Qekun dhe Agim Ramadanin. Projekti do te financohet nga buxheti i Republikes se Kosoves dhe do te punohet nga arqitekte te Komunes se Decanit. Beteja e Koshares eshte nder betejat me te ashpra te Ushtrise Clirimtare te Kosoves perballe… Read More