Posts tagged Agron Tigani

Investimet gjermane në Ujësjellësin Rajonal të Pejës

5 tetor 2012,Dojce Vele,Gjate konsultimeve ndërqeveritare për bashkëpunim politik e zhvillimor në mes të Republikës së Kosovës dhe Gjermanisë, RFGJ ka premtuar 28,3 milione euro per projekte te zhvillimit ekonomik me qëllim të afrimit me standardet e BE-së. Gjermania është donatori i dytë më i madh në Kosovë pas ShBA-së, e cila që nga përfundimi i luftës me ’99 ka investuar 230 milionë euro në sektorë të ndryshëm ekonomik dhe shoqëror.    Rajonit të Pejës në perëndim të Kosovës, shtrirja gjeografike rrëzë Bjeshkëve të Nemura i ka mundësuar furnizim të… Read More