Posts tagged Agjencia per Promovimin e Investimeve ne Kosove

Investimet e huaja në Kosovë

4 tetor 2006, Dojçe Vele, Klima për investime të huaja në Kosovë po bëhet gjithnjë e më e përshtatshme. Shtetet kryesore prej të cilave investitorë potencial shfaqin interesim për të investuar kapitalin në Kosovë vinë nga Britania, Austria, Italia si dhe nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, përderisa Gjermania paraprin në këtë drejtim. Interesimi I investitorëve të Gjermanise është I përqëndruar në prodhimet, të cilat mungojnë në tregun e Kosovës, si: riciklimi I mbeturinave dhe prodhimi I biotizerit nga ky riciklim, prodhimi I pllakave të ndryshme nga betoni, etj. Por,… Read More