Serbët do të dalin dhe s´do të dalin në zgjedhjet e 12 dhjetorit

25 nentor 2010, Dojce Vele, Autoritetet kosovare mirëpresin daljen e serbve në zgjedhje. Qeveria e Serbisë thërret për bojkot, por nuk përjashton më ata që preferojnë këto zgjedhje. Qytetarët serb serish janë të ndarë rreth pjesëmarrjes në zgjedhjet e Kosovës?

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6271646,00.html

Leave A Comment

Your email address will not be published.