Me asambleistin Mark Gjonaj gjatë fushatës për Këshillin Bashkiak të Nju-Jorkut

Qendër e komunitetit shqiptaro-amerikan, shkolla publike dy gjuhëshe, përfaqësim politik dhe integrim, programe për të rinj dhe të moshuar, aktivitete kulturore si dhe mundësi për bursa studimi ishin disa nga pikat me të cilat asambleisti i i Bashkisë së Nju Jorkut Mark Gjonaj, me 2017 iu fut garës për Këshillin Bashkiak të këtij qyteti dhe ngadhnjeu krahasa tre kandidatëve të tjerë. “Kam punuar shumë të jem përfaqësues I denjë I komunitetit tim dhe me ndihmën tuaj do të jem edhe më I dobishëm në Këshillin Bashkiak të Nju-Jorkut”-deklaroi Gjonaj, asambleisti I vetëm shqiptaro-amerikan I cili  shquhet si model I liderit largpamës politik.

Reportazhi “Sepse Gjonaj mendon për të gjithë” është realizuar në vitin 2017 për Tadio Televizionin e Kosovës, me mbështetjen e Ministrisë për Kulturë, Rini dhe Sport të Republikës së Kosovës-Departamenti I Trashëgimisë Kulturore me drejtoreshë Vjollca Aliun, si dhe nga Rrjeti I Bizneseve Shqiptare në Nju Jork, me kryetar Elmi Berishën. Reportazhi televiziv “Sepse Gjonaj mendon për të gjithë” gjendet në linkun e bashkangjitur

 

Albanian-American Community Center, Bilingual Public Schools, Political Representation and Integration, Scholarship Opportunities etc. are some of the strong points with which the New York City Assemblyman Mark Gjonaj, year 2017 entered the political race for the NYC Municipal Council .
The TV Story “Sepse Gjonaj mendon per te gjithe” dedicated to the only Albanian – American New York City Assemblyman Mark Gjonaj who stands out as a model of a visionary political leader, was conducted in 2017 for Radio Television of Kosovo, with the support of the Ministry of Culture, Youth and Sports of the Republic of Kosovo-Department of Cultural Heritage with director Vjollca Aliu, as well as the Albanian Business Network in New York, chaired by Elmi Berisha. The TV Story can be found under the link

Autore: Ajetë Sh. Beqiraj, Nju Jork.

RTK 2017