Stand up para zyrës së asambleistit shqiptaro-amerikan Mark Gjonaj, në Nju Jork

Mark Gjonaj, asambleisti i vetëm shqiptaro-amerikan në legjislativin amerikan, shquhet si model I liderit largpamës politik.“Kam punuar shumë të jem përfaqësues I denjë I komunitetit tim dhe me ndihmën tuaj do të jem edhe më I dobishëm në Këshillin Bashkiak të Nju-Jorkut”-pat deklaruar  Gjonaj, në Nju Jork , i cili pas inkuadrimit pesëvjeçar në asamblenë e Nju Jorkut , i hyri garës fillimore të Partisë Demokrate për zonën elektorale te Qarkut 13-të të Këshillit të Bashkisë së qytetit të Nju Jorkut dhe krahas tre kandidatëve, ngadhnjeu.

Reportazhin televiziv të përgatitur gjatë kësaj fushate mund ta ndiqni ketu

Jeta Beqiraj,

Nju Jork, 2017.