Qindra hektare toke te komunes se Decanit ende pa ujitje

9 tetor 2009, Radio Kosova, Qe nga perfundimi i luftes, banoret e shtate fshartave te komunes se Decanit po perballen me problemin e ujitjes. Problemi ze fill qe ne vitin 2007, kur kompania punekryese dhe ajo mbikeqyrese projektin e dhuruar nga Agjencioni evropian e implementoi pa bashkepunimin e komunitetit te atjeshem.
 

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.