PËR TY, nënëmadhja ime!

Nënë,
sot dua te te admiroj per se gjalli, per virtytet prej te cilave nuk u zhveshe as ne kete pleqeri te thelle…Sepse, sa me me thelle shoh fytyrat une perceptoj me qarte driten e mendjes e te shpirtit qe te larteson mbi grate tjera. Ndaj, bekuar Zoti qe me vendosi ne preherin tend dhe me fal perse jo per secilin mund te jem ne lartesine tende te durimit e te dhurimit, sepse parimet i kam ligj dhe maskat e teatrot, vdekje!
TE DUA MBI GJITHE BOTEN, NËNËMADHJA IME!

© Ajetë Shaban Beqiraj

23 qershor 2020.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.