Posts in Të ndryshme

Familly moments-Dallas/Texas 2019

Dallas/Texas me tezen Sevdije Rexhahmetaj, bashkëshortin e saj Malë Plava si dhe të dy vajzat binjake, Jetën dhe Rritën :). E bekuar t’i kisha pranë si mbështetjen më të sinqertë. Video by © Ajetë Shaban Beqiraj

Bora e janarit 2019

Video në shëpinë familjare, në Strellc © Ajetë Shaban Beqiraj Sekuenca muzikore nga kënga-hit: “Janari” – Endri ft Rina

Dora e varrosur…

  setrcgvbjlm’,;lguhijo;k[‘pjuyiotuirdtfjgjblhnj’kpuoy8otirfyvbhk jl’ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp plkbjvkfjtur67t8youp;jlnk,bjvhdtyr546687uiop;klnk,bjhvdtr56789ipo kl;m/;kl'[efoi09thoilkj;okreit9-8798yorhijpokpafi0t80ty89fhiocj;k’l[csao-f3r98708yuejodskpl[p\d=r98u0pjo[kplofe0t-i9upj;kpei0t9ujk0ie-t9]uoy8tr6kdtfyihlj’kpuyt6r7eysrdfghi;j’kpu9t78ew4xcgjvblhiy8kre5wyc gjvkghitu7rdt;’lpiouiytytdhcgvhkbh;j’p[u9p8o7irueytdhvhklj;o]i[9708586re tdfjghljo;i[u978p695846rfvhbj,nm,l/;>”fyuuhiljkn.,bmjgvhcghdurtiuighjb,vmcgnhxd l[o0i7895r6et4rdhfjl;ok]89785865eyrdhcgvjbkljo;pu98y6t6r5eyrdfcghvkjhlioy7t 6r5yedhghjgkuuy7t6r5ytdg poiugyfguhjilk; (…..!!!)

Hachiko 2018 +… !

“Dhe, kridhem në gjumë krejt i sigurt se zgjimi do të jetë ringjallje…!” (Moikom Zeqo) P.S.Hachiko njihet si “Qeni Besnik”, i cili përditë përcillte e priste pronarin e tij Hidesaburo Ueno, profesor në departamentin e bujqësisë në Universitetin e Tokios. Kjo ndodhi edhe pas vdekjes së Uenos nga një hemoragji cerebrale, kur qeni duke mos u pajtuar dot me vdekjen e pronarit të ti, për 9 vite vazhdoi ta priste në stacionin e trenit derisa ndërroi jetë edhe vet. Që nga ajo ditë, populli japonez e bëri simbol të besnikërisë… Read More

“Gruaja dhe flatrat”-Autore Valdete Antoni, Radio Tirana 2004

Pak minuta të shkëputur nga emisioni “Gruaja dhe flatrat”, i gazetares dhe poetes së mirënjohur Valdete Antoni, në kuadër të të cilit nëpërmjet mikrofonit të Radio Tiranës më ipet mundësia të përcjell tek dëgjuesit zërin e zemrës së vëllait mërgimtar-Valdetit, i cili u sprovua me plagën e mërgimit pa i mbush 17-të vjet… Qershor 2004 © Ajetë Shaban Beqiraj