BB ndihmon Administratës Publike në Kosovë

11 mars 2010, Dojce Vele, Qe nga perfundimi i luftes ne Kosove, si pasoje e shitblerjes se pronave te paevidentuara me falsifikime dokumentesh, kadastra e Kosoves perballet me probleme te vazhdueshme. Dy grante te ndara nga Banka Boterore prej 12.8 milione dollaresh do të ndihmojne për reformimin e administrates publike ne Kosove si dhe formimin e zyrave moderne per sherbimet kadastrale. Keto dy grante vijne vetem dhjete muaj pas anetaresimit te Kosoves ne kete institucion financiar nderkombëtar.

 

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5353686,00.html 

Leave A Comment

Your email address will not be published.